רביולי תערובת גבינות ברוטב פלפלים קלויים ובזיל


מצרכים:

לפסטה
- 500 גר' קמח דורום מלא
- 4 ביצים
- 2 חלמונים

 למלית
- 200 גר' חבילת גבינת עיזים  5%  של גד
- 50' גרם גבינה כחולה

לרוטב
- 4 פלפלים אדומים
- 1 שן שום
- מלח ופלפל
- חבילת בזיליקום

אופן הכנה

לפסטה
- ערבבו את כל החומרים. תנו לבצק לנוח חצי שעה במקרר
- הכינו רצועות דקות של בצק בעזרת מכונת פסטה
- מלאו במלית וסגרו בעזרת תבנית רביולי
- הרתיחו מים עם מלח ובשלו מספר שניות עד שהרביולי צפים

למלית
- ערבבו את שתי הגבינות

רוטב
- קלו את הפלפלים בתנור ב 180 מעלות.
- הניחו בתוך כלי סגור לכמה דקות לקילוף קל יותר.
- קלפו את הפלפלים והעבירו במעבד מזון ביחד עם שן השום
- צקו על הרביולי וקשטו בבזיל